Hiihto

Kilpailupaikan osoite Haanentie 26

Perhonjokilaakso cupin osakilpailu ke  13.3 Klo 18.30
>
>Kisakanslia maaseutuopistolla, Paavonkallion maastossa, lähtö ns. mollin pellolta.
>
>T6 400 m        P6 400 m  (Pellon päästä kääntyminen takaisin)
>T8 800 m        P8 800 m  (ns.pikkulenkki)
>T10 1,5 km     P10 1,5 km  (oikia 1km)
>T12 2 km        P12 2 km  (1.5 KILSAN LENKKI)
>T14 2 km     P14 2 km  (1.5KM LENKKI)
>T16 3,5 km     P16 3,5 km  /(3KM)
>N 3,5 km (3KM)           M 6, 5 km  (6KM)
>N kunto 2  km (1.5KM) ja M kunto 3,5  km.  (3KM)

Perhon Kirin hiihtäjien kilpailutulokset ilmestyvät Tulokset -sivulle

Viikkohiihtojen tulokset tulevat myös omille sivuilleen >>

Viikkohiihdot maanantaisin Paavonkalliolla. Ilmoittautuminen alkaa klo 18.15.

Kisat alkavat klo 18.30.

Kaikille osallistujille pienet palkinnot joka kisassa ja  osallistumiskertojen mukaan(3/6/9 )osallistujat saavat mitalin.

Sarjoja kaikenikäisille lapsista aikuisiin.

Tule mukaan hiihtämään !

HTML-tiedostoCup-tulokset_2017.htm (7 kB)
Perhonjokilaakso-cup tulokset 14.3.2017
Perhon Kirin N 14 viestijoukkue Hopeasompakisoissa Lempäälässä
Veera Anttila,Inka Lakanen, Iina Koskela
Lähtö on tapahtunut. Ville Tuukkanen vie Perhon viestiä numerolla 11
Ville Tuukkanen viemässä viesti avausosuudella
Kovan työn ankkuriosuudella tehnyt Tuomas Huopana

Perhon joukkue kolmas Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä

Perhon joukkue sijoittui upeasti kolmanneksi Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä Vetelissä 9.1.2017. Viestin avasi Ville Tuukkanen tuoden Perhon joukkueen sijalla 10 vaihtoon. Seuraavalla osuudella viestiä vei Severi Honkonen, joka nostinkin osuusvoiton arvoisella suorituksella Perhon sijalle 4.

Veera Anttila jatkoi viestiä hienosti pitäen Perhon sijalla 4 ja lähetti viimeiselle perinteisen osuudelle Jussi Tuukkasen 1min9s kärjen takana. Jussi jatkoi siitä mihin Veera oli jäänyt ja Perho pysyi edelleen viestissä neljäntenä. Tässä kohtaa viestin keulassa hiihti Vetelin joukkue, niinkuin se oli tehnyt jo kolmen aikaisemmankin osuuden verran.

Viestin puolivälissä tyyli vaihtui vapaaksi ja Perhon viestiä viidennellä osuudella vei Karoliina Ukskoski. Ukskosken osuudella Perhon sijoitus tippui pykälällä, mutta Ukskoski pääsi ajallisesti lähelle kakkossijaa, vain 11sekunnin päähän. Viestin johtajan paikalle siirtyi tässä vaiheessa Haapajärvi, eikä se siitä sen jälkeen enää luopunut. Kutososuudella viestiä jatkoi Juho Lakanen pitäen joukkueen viidentenä ja ero myös pysyi edelleen pienenä mitalitaistoon.

Toiseksiviimeisellä osuudella viestiä vei Eetu Lakanen, joka alkoi tehdä jo ratkaisuja Perhon hyväksi. Eetu nosti Perhon joukkueen kolmannelle tilalle ja repi kaiken otettavissa olevan eron takana tuleviin joukkueisiin. Näin Perhon ankkuri, Tuomas Huopana, pääsi lähtemään hyvistä asemista viimeiselle osuudelle. Ero neljäntenä tulevaan Veteliin oli vaihdossa kutkuttavan jännittävä 25sekuntia. Kun Haapajärvi ja Kruunupyy karkasivat selkeästi viestin ensimmäisille sijoille, kamppailu kolmannesta paikasta oli kova ja jännittävä. Onneksi tämä kamppailu pysyi Perholle positiivisena ja Tuomas Huopana sai tuoda Perhon joukkueen kolmantena maaliin, 4min24sekuntia ensimmäisen takana ja vain 10sekuntia ennen Vetelin joukkuetta.

Perhon joukkue palkittiin myös parhaan nousijan palkinnolla, Kalevan kellolla.

Maakuntaviestin nettisivut, jossa myös tulokset, osuusajat yms. kokonaisuudessaan.

Perhon koko kova kahdeksikko

Perhon joukkue Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiin joka hiihdetään Vetelissä 6.1.2017

1. Ville Tuukkanen

2 Severi Honkonen

3. Veera Anttila

4. Jussi Tuukkanen

5. Karoliina Ukskoski

6. Juho Lakanen

7.Eetu Lakanen

8. Tuomas Huopana

Hiihtäjät vasemmalta oikealle:
Karoliina Ukskoski, Loviisa Kalliokoski, Inka Lakanen, Juho Lakanen, Eetu Lakanen

Perhon maakuntaviestijoukkueen karsinnat järjestettiin 22.12.2016 Paavonkalliolla. Karsinnat käytiin vapaalla tyylillä. Ainoastaan Juho Lakanen hiihti kisansa tasatyönnöllä.

Naisten 6km matkalla karsivat Karoliina Ukskoski ajalla 15:47 sekä Loviisa Kalliokoski ajalla 16:58. Eetu Lakanen hiihti myös 6km matkan aikaan 14:47. Inka Lakanen hiihti 3km matkan aikaan 8:56. Juho Lakanen hiihti miesten 12km karsintamatkan tasatyönnöllä aikaan 31:25.

Perhon Kirin hiihtäjät leireilivät Saariselällä 3.-10.12.2016. Olosuhteet olivat hienot, vaikka alkuleiristä kovat pakkaset meinasivat häiritä harjoittelua. Treenit maistuivat ja harjoitustunteja sekä -kilometrejä kertyi isot määrät jokaiselle!

Hiihtäjät Huomio!

Nyt on aika kilpailulisenssien hankkimiseen.

Seura maksaa alle 20-vuotiaiden kilpailevien jäsenten lisenssit: Ottakaa yhteyttä pikaisesti Anu Lakaseen! (puh. 0405300072)

Kilpailukauden pyörähtäessä käyntiin Anu hoitaa myös kisoihin ilmoittautumisen edellisvuoden tapaan. Kilpailijan tulee ilmoittautua Anulle kilpailua edeltävän viikon sunnuntaina klo 18 mennessä. Seura maksaa nuorten kansallisen tason kilpailujen osallistumismaksut, piirikunnalliset ym. pienemmät kisat jokanen hoitaa itse. Yli 20-v jäsenen osallistumismaksuja maksetaan kymmeneen (10) kansalliseen kisaan sekä kaikki SM-kilpailujen osallistumiset. Lisätietoa asiasta seuran esittely-sivulla.

Perhon Kirin N 14 viestijoukkue Hopeasompakisoissa Lempäälässä
Veera Anttila,Inka Lakanen, Iina Koskela