Avoin Am-pitkä matka ja viestit 11-12.6.2016

Palkintojen jaossa tapahtui D 12 ja D12 TR mitalin vaihtuminen. Mitalit menivät oikeille tytöille oikeassa järjestyksessä , mutta D12 TR sai D12 mitalin ja D12 sai D 12 TR mitalin. Anteeksi jakajan  kömmähdys. Jos sait " väärällä " tarralla mitalin tee itse siihen oikea  merkintä jos haluat muistella sitä tulevina vuosina mistä mitalin sait. 

Kiva kun olitte mukana kisoissamme !

 

 

 

 

Perhon Kiri järjestää kesäkuun 11. ja 12. päivänä avoimet suunnistuksen Keski-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut. Lauantaina juostaan pitkien matkojen henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntaina on viestien vuoro.

 

Lauantain kilpailu on myös 13- ja 14-vuotiaiden Kultainen Kompassi -cupin osakilpailu. Aluemestaruuskilpailuihin voi osallistua myös ilman suunnistuslisenssiä.

 

Kilpailukalenterin mukaan kilpailujen piti olla perinteisesti vasta elokuun puolessa välissä, mutta samaan aikaan Tallinnan lähistöllä järjestettävät veteraanien MM-kilpailut saivat kisajärjestäjät etsimään kilpailulle uutta ajankohtaa. Keski-Pohjanmaalta on Tallinnan suuntaan lähtemässä merkittävä määrä aktiivisia suunnistajia, mikä väistämättä näkyisi osanottajamäärissä.

Suunnistusliiton ja Keski-Pohjanmaan suunnistuksen hyväksynnällä kilpailut järjestetään siis Jukolan viestiä edeltävänä viikonloppuna.

 

Kilpailujen järjestelyt ovat jo pitkällä, rastipisteet ovat maastossa ja ratamestari hioo viimeisiä ratavaihtoehtoja kuntoon. Talkoolaisetkin odottavat jo kärsimättöminä työkomennuksia. Tervetuloa Perhoon virittämään nastarit Jukola-kuntoon.